menu

opdracht film

HOME-START Ondersteuning bij opvoedingsvragen.

HUMANITAS Maatjes project. 

Het maatjesproject is er voor mensen die het niet lukt om contacten te leggen en/of kampen met eenzaamheid. 

NOORD   The other side of Amsterdam

Impression of Amsterdam North

ZOMER OP VUURTORENEILAND

Eten in en van de natuur. Samenwerkingsproject van Staatsbosbeheer, restaurant As en Lloyd hotel.

 

WINNING WORKPLACE EVENT

Videoboodschap van Jones Lang LaSalle die werd vertoond op het Winning Workplace Event.

ROBIDUS

Videoboodschap voor op de homepage van de website van Robidus (over optimaal beheersen van HR gerelateerde kosten en risico’s)

PRAKTIJK OUDERENGENEESKUNDE

Fragment uit een serie voorlichtingsfilms over de Praktijk Ouderengeneeskunde (pilot Ministerie van Volksgezondheid). In de praktijk zijn een ouderenarts, een maatschappelijk werker en verpleegkundigen werkzaam. Hier een fragment van de arts die op een oriënterend bezoek gaat bij een van zijn patiënten.

ZORGMIJDERS

Fragment film zorgmijders. Praktijkvoorbeelden van ouderen die zelf niet om hulp vragen of hulp niet willen of kunnen accepteren. De film is gemaakt voor congressen en artsenopleiding.

MANTELZORG 

Voorlichtingsfilmpje over mantelzorg. Hoe is het om mantelzorgster te zijn? Hoe beïnvloed het je leven en je relatie? Een ervaringsdeskundige aan het woord. Het filmpje wordt gebruikt tijdens congressen binnen de gezondheidszorg.

ZELFREDZAAMHEID

Fragment van een filmpje over zelfredzaamheid. Mevr. Wijlhuizen kan niet meer lopen maar heeft daar haar eigen oplossing voor. Filmpje wordt gebruikt tijdens congressen binnen gezondheidszorg.

 

/