Skip to main content

HOME-START Voorlichtingsfilm ondersteuning bij opvoedingsvragen.

VERENIGING HUMANITAS Maatjes project. 

Het maatjesproject is er voor mensen die het niet lukt om contacten te leggen en/of kampen met eenzaamheid. 

I LOVE NOORD   The other side of Amsterdam

Promotiefilm Amsterdam-Noord.

STICHTING LEERORKEST NEDERLAND Muziekeducatie toegankelijk maken voor ieder kind. Fragment documentaire: eindconcert in Concertgebouw, kinderen bereiden zich voor.

STICHTING LEERORKEST NEDERLAND Muziekeducatie toegankelijk maken voor ieder kind. Fragment documentaire: kinderen en hun favoriete instrument.

VUURTORENEILAND

Eten in en van de natuur. Samenwerkingsproject van Staatsbosbeheer, restaurant As en Lloyd hotel.

PRAKTIJK OUDERENGENEESKUNDE

Fragment uit een serie voorlichtingsfilms over de Praktijk Ouderengeneeskunde (pilot Ministerie van Volksgezondheid). In de praktijk zijn een ouderenarts, een maatschappelijk werker en verpleegkundigen werkzaam. Hier een fragment van de arts die op een oriënterend bezoek gaat bij een van zijn patiënten.

ZORGMIJDERS

Fragment film zorgmijders. Praktijkvoorbeelden van ouderen die zelf niet om hulp vragen of hulp niet willen of kunnen accepteren. De film is gemaakt voor congressen en artsenopleiding.


STICHTING JE LEEFSTIJL ALS MEDICIJN Monique Koffeman over diabetes type 2 en leefstijlverandering.

MANTELZORG 

Voorlichtingsfilm over mantelzorg. Hoe is het om mantelzorgster te zijn? Hoe beïnvloed het je leven en je relatie? De film wordt gebruikt tijdens congressen binnen de gezondheidszorg.

ZELFREDZAAMHEID

Fragment van een filmp over zelfredzaamheid. Mevr. Wijlhuizen kan niet meer lopen maar heeft daar haar eigen oplossing voor. Film wordt gebruikt tijdens congressen binnen gezondheidszorg.

LEVENSLESSEN

Fragment documentaire over een empowermenttrainster/fotografe met een ernstige vorm van kanker die geleerd heeft haar negatieve ervaringen te transformeren naar positieve levenslessen en anderen inspireert om hetzelfde te doen.

WINNING WORKPLACE EVENT

Videoboodschap van Jones Lang LaSalle die werd vertoond op het Winning Workplace Event.

ROBIDUS

Videoboodschap voor op de homepage van de website van Robidus (over optimaal beheersen van HR gerelateerde kosten en risico’s).